Legpuzzel

Wanneer je op zoek bent naar een activiteit waarbij je aan de ene kant ontspannen je gang kunt gaan, maar aan de andere kant ook je concentratie nodig hebt om tot een mooi resultaat te komen, dan is het maken van legpuzzel absoluut iets voor jou. Je kunt daarvoor eens een kijkje nemen op een site met legpuzzel. Je vindt daar een enorm assortiment aan legpuzzels van bekende merken zoals Ravensburger, Jumbo, Educa en Haye. En ben je een echte Disney fan? Dan kun je je lol op met de leukste en vrolijkste legpuzzels van Mickey en zijn vriendjes of de karakters uit allerlei andere Disneyfilms.

Disney puzzel 1000 stukjes

Je kent ze vast nog wel: de zeven dwergen van sneeuwwitje, de verliefde blik van Mickey Mouse als zijn geliefde Minnie voorbijloopt en Timon en Pumba die vrolijk door het bos huppelen. Ze zijn niet alleen ontzettend leuk om naar te kijken, maar je kunt ze ook nog eens vereeuwigen in de vorm van een mooie legpuzzel. Je kunt een keuze maken uit verschillende aantal stukjes en formaten. Ben je beginner of al een vergevorderde ervaren puzzelaar? Voor iedereen is een mooi exemplaar te vinden. Ben je groot fan van de prinsessen en sneeuwpop Olaf uit Frozen? Ook dan vind je jouw puzzel in de Disneypuzzel 1000 stukjes categorie.

Legpuzzels Jan van Haasteren

Wanneer je legpuzzels zegt, denk je bijna automatisch aan de legpuzzels Jan van Haasteren. De puzzels van deze striptekenaar zijn beroemd bij zowel de fanatieke puzzelaars als bij de mensen die nog maar net begonnen zijn met puzzelen. Je kent Jan van Haasteren wellicht nog wel als tekenaar van strips en tekenfilms. Dit deed hij voor onder andere de Toonder studio’s. Vanaf de jaren 80 is hij begonnen met het tekenen van de kenmerkende prenten voor op legpuzzels. Je kunt deze puzzels nog altijd overal vinden en zijn ontzettend populair. Waar jij uren in de weer bent om de puzzel in elkaar te zetten, heeft Jan van Haasteren er bijna twee maanden aan geschetst en gekleurd. Zo kun je genieten van alle kleine details in deze puzzels. Je kunt kiezen uit puzzels die bestaan tussen de 150 en 3000 stukjes en je kunt zelfs een mooie puzzel uitzoeken voor je grootouders waarbij deze bestaat uit extra grote stukken!

Heye puzzel

Wanneer je wel toe bent aan een ontzettend vrolijke, maar ook kunstzinnige puzzel, dan kun je kiezen voor een Heye puzzel kiezen, dat is een heel bekend Duits merk. Je vind van dit merk mooie puzzels waarbij er is samengewerkt met beroemde kunstenaars en populaire artiesten. Je ziet prachtige puzzels voorbijkomen met mysterieuze werelden, grappige cartoons en sprookjesachtige figuren. Dit is je keuze als je houdt van net dat beetje anders dan anders, maar wel goede kwaliteit wil!