iPhone 6 selfie case

iphoneusbkabel.nl

Bent u op zoek naar een beschermende case voor uw kostbare iPhone 6 en maakt u graag selfies van uzelf en anderen? Verdiep u dan eens in de mogelijkheden van de beschermende iPhone 6 selfie case. Deze selfie case beschermt namelijk niet alleen uw telefoon tegen eventuele beschadigingen zoals krassen, barsten en deuken, maar maakt het bovendien gemakkelijker om goede selfies te maken. Op deze pagina leest u hoe de iPhone 6 selfie case werkt.

De werking van de iPhone 6 selfie case

De iPhone 6 selfie case is meer dan een beschermende case voor uw iPhone 6. Zo bevat de iPhone 6 selfie case in de achterzijde van de case bovendien een uitneembare afstandsbediening, die door middel van Bluetooth met uw telefoon kan verbinden. U gebruikt de afstandsbediening bij het maken van een selfie om uw telefoon van een afstand te kunnen besturen, namelijk door een foto te maken met de afstandsbediening. In plaats van uw telefoon in uw hand te maken bij het nemen van een selfie en op de cameraknop te klikken, gebruikt u dus de afstandsbediening om van een afstand selfies te maken. En bent u klaar met het nemen van de selfie, dan stopt u de uitneembare afstandsbediening gewoon weer terug in de case en profiteert u weer van optimale bescherming voor uw telefoon.

Het voordeel van de selfie case is dat u uw telefoon met deze case niet meer vast hoeft te houden bij het maken van foto’s. Hierdoor staat uw arm niet meer in beeld bij het maken van een selfie, kunt u met grotere groepen op de foto omdat de foto van een afstand genomen kan worden en weet u zeker dat de bijzondere achtergrond van de selfie ook op de foto staat. Dit maakt de selfie case de perfecte gadget voor iedereen die regelmatig selfies maakt en bovendien wil profiteren van goede bescherming voor de iPhone 6.