Hoe ziet Maxima er vandaag uit?

Hoe ziet Maxima er vandaag uit?

Als er iemand tegenwoordig in Nederland in de schijnwerpers staat wat betreft kleding, dan is het wel de koningin.

De jurk van Maxima was het gesprek van de dag op de trouwdag van het koningsechtpaar. Haar trouwjurk was ontworpen door het Italiaanse modehuis Valentino. De jurk was een echte droomjurk. Ook de lange sleep aan de trouwjurk was indrukwekkend.

Koningin Maxima zal er altijd piekfijn uitzien, bij elke gelegenheid. De outfit van koningin Maxima wordt opgemerkt. Ze besteedt er daarom ook veel aandacht aan. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen het hebben over de jurk van Maxima. Bij koningin Beatrix ging het vooral over haar opvallende hoeden, bij koningin Maxima gaat het met name over haar jurk. De jurken zijn altijd elegant en stijlvol.

Bij een evenement als Koningsdag of Prinsjesdag zijn altijd alle ogen gericht op Maxima: wat draagt zij vandaag? Uiteraard wordt ook gekeken naar de outfit van de koning, maar de jurk van Maxima springt het meest in het oog.

Bij de inauguratie op 30 april 2013 van Willem-Alexander als koning had iedereen het over de geweldige jurken van Maxima. Ze droeg er verschillende gedurende de belangrijke dag. Prinses Maxima werd die dag koningin, en de jurken waren dan ook met recht koninklijk. Twee van de elegante jurken werden ontworpen door Jan Taminiau – een Noord-Brabantse modeontwerper, geboren en getogen in Goirle.

Oog voor stijlvolle kleding had zij al veel langer dan dat zij koningin was. Maar tegenwoordig is het een nog belangrijk onderdeel van haar verschijning. En dat merk je aan de keuzes die zij maakt. Maxima heeft zoveel oog voor fashion, dat er aparte websites voor zijn ingericht om haar kleding te beschrijven. iedere keer is de jurk van Maxima eigenlijk op voorhand al beroemd. We kijken met spanning uit naar het volgende aangelegenheid waar zij zich weer toont in een van haar mooiste kleren.